top of page

 

MY CLOUD ULTRA EX2 NAS WD

800.00 ₪מחיר
  • שרת אחסון ULTRA WD EX2 MY CLOUD NAS

    שרת ה-NAS תוכנן מהיסוד עם האיכות והאמינות של חברת Western Digital, הוא בעל ביצועים גבוהים ויש לו מקום להכיל שני כוננים קשיחים בגודל של 3.5 אינטש בתוכו עם כלי לניהול הכוננים ואפשרויות גיבוי RAID 0, 1, מאפשר לשמור את כל התוכן שלכם במקום אחד ולהגן עליו.

    בעל אפשרויות שרת מתקדמות כגון שרת FTP, שרת גיבוי ושרת להורדת קבצים P2P torrent.

    הזרמת מדיה ממכשירים מחוברים כמו נגני מדיה, טלויזיות, קונסולות משחק ועוד.

    הזדהות ברשת באמצעות Active Directrory.

    • ניהול כוננים

    באפשרותך לנהל את הכוננים בצורה יתירה, אשר כל כונן מגבה את הכונן השני (RAID-1) ובכך לגבות את המידע בצורה הבטוחה ביותר ע'י שכפול המידע לשני הכוננים, כך שאם אחד מהם נופל השני ישר קם במקומו מבלי לאבד שום מידע.

    ניתן גם לאחד את שני הכוננים ביחד (RAID-0) לכונן אחד בעל קיבולת עצומה.

    • גישה מכל מקום

    ניתן להשתמש בתוכנות החינמיות של WD להעלות ולאפשר גישה מכל מקום ולשתף דרך מחשב ה-PC או ה-MAC, הטאבלט או הסמארטפון שלכם את כל הקבצים והמדיה על ענן פרטי ובכך גם לפנות מקום במכשיר האישי וגם לשתף את כל התמונות של המשפחה שלכם ברשת הביתית או הפרוייקטים שלכם במשרד.

    על מנת להגדיל את קיבולת הענן האישית שלכם, יש לצרף כונן קשיח עם חיבור USB 3.0 לכונן ה-My Cloud EX2 Ultra שלכם ולהרחיב את נפח האחסון הקיים.

    • קל לניהול

    כלי ניהול עוצמתי לבקרה תחת שליטתכם המאפשרת לנהל משתמשים, צריכת חשמל, כוננים ובעל יכולת שליחת התראות באמצעות אימייל או אפליקציה לנייד כדי להשאיר אתכם מעודכנים.

    **ללא כונן קשיח 

    חיבור ה-USB מיועד אך ורק להרחבת הדיסק הקשיח עם עוד דיסק קשיח חיצוני!

    לא ניתן לחבר את הדיסק הקשיח למחשב דרך חיבור ה-USB

     

Страница товара: Stores Product Widget
bottom of page